Асфалтиране Методи Груп

Нареждне на тротоар

Асфалтиране София, Полвдив се е доказала като надежна и професионална фирма за асфалтиране и нареждане на тротоари, улици, пътища и други.

Ние разсполагаме с висико-технологични и модерни машини за полагане на асфалт на всякакви терени. Нашите специалисти имат голям опит по различни места в цялата страна и можем да им се доверим, че знаят как да подходят към всяка задача.

Фирмата предлага безплатен оглед, където и да се намирате в страната.

Има места, на които би било по-подходящо да се нанася ръчно настилката, а на други машинно. Ако имате някакви въпроси най-добре се свържете с наш специалист за консултация.

КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ!

Ако търсите фирма за асфалтиране сте попаднали  на правилното място.

Ние знаем, че искате да намерите най-доброто съотношение между цена и качество. Ние винаги държим ниски цени до колкото това е възможно, но това зависи до голяма степен от мястото и самата настилка, затова можете да се свържете с нас за консултация за да Ви дадем по-конкретна цена. Свържете се с нас на телефон: 0899076789.

Отзиви от доволни клиенти

Иван Иванов

Улицата на която живея не беше ремонтирана от много години. Много съм доволен от майсторите на фирмата свършиха добра работа само за няколко дни. Подновиха и тротоара с нови плочки и бордюри. Горещо препоръчвам!

Тодор Петров

Изключително съм доволен от работата ви. Имах голям двор, който трябваше да се асфалтира. Фирма Asfaltirane metodi group свърши страхотна работа.