Асфалтиране Методи Груп

Асфалтиране на улици в Сифия и страната

Нашата фирма е  специализирана в асфалтирането на улици, пътища, тротоари, алеи, паркинги, нареждане на бордюри и др. Фирмата ни разсполага с най-новите и модерни машини за да предоставим на клиентите си качествена услуга. Винаги се стараем  да държим възможно най-ниски и достъпни цени за всеки наш клиент, но и да използваме възможно най-качествените материали.

Ако имате нужда от асфалтиране на улици, тротоари, дворове, ивици – попаднали сте на точното място. Свържете се с нас от тук.

КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ!

Ако търсите фирма за асфалтиране сте попаднали  на правилното място.

Ние знаем, че искате да намерите най-доброто съотношение между цена и качество. Ние винаги държим ниски цени до колкото това е възможно, но това зависи до голяма степен от мястото и самата настилка, затова можете да се свържете с нас за консултация за да Ви дадем по-конкретна цена. Свържете се с нас на телефон: 0899076789.

Отзиви от доволни клиенти

Иван Иванов

Улицата на която живея не беше ремонтирана от много години. Много съм доволен от майсторите на фирмата свършиха добра работа само за няколко дни. Подновиха и тротоара с нови плочки и бордюри. Горещо препоръчвам!

Тодор Петров

Изключително съм доволен от работата ви. Имах голям двор, който трябваше да се асфалтира. Фирма Asfaltirane metodi group свърши страхотна работа.

Защо да изберете нас?

Дългогодишен опит

Нашата бригада от специалисти в асфалтирането има зад гърба си много завършени проекти. Разсполагаме с професионални и модерни машини за полагане на асфалт.

Много добри цени

Ние работим на ниски цени, но винаги се стремим да вършим работата си качествено и да спазваме всички поставени срокове.

Професионални машини

С нашите професионални машини можем да Ви гарантираме, че извършената от нас работа, ще бъде качествена.