Асфалтиране Методи Груп

Полагане на асфалт на малки и големи площи

Фирмата се занимава повече от 20 години с полагане на асфалтова настилка на пътища, улици, дворове, алеи, градинки, малки и големи площи. През годините сме натрупали солиден опит в асфалтирането и можем да кажем, че наистина си разбираме от работата. Работили сме по всякакви места в София, Пловдив и страната и имаме опит на много и различни терени.

Ние предлагаме безплатен оглед на терена, без значение къде в България се намирате. Ако разполагате с място, което искате да бъде асфалтирано, можете да се свържете с нас за консултация и безплатен оглед.

Винаги спазваме сроковете за да са доволни и двете страни. Използваме машини за полагането на асфалт, но има места, на които трябва да се положи асфалта ръчно.

КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ!

Ако търсите фирма за асфалтиране сте попаднали  на правилното място.

Ние знаем, че искате да намерите най-доброто съотношение между цена и качество. Ние винаги държим ниски цени до колкото това е възможно, но това зависи до голяма степен от мястото и самата настилка, затова можете да се свържете с нас за консултация за да Ви дадем по-конкретна цена. Свържете се с нас на телефон: 0899076789.

Отзиви от доволни клиенти

Иван Иванов

Улицата на която живея не беше ремонтирана от много години. Много съм доволен от майсторите на фирмата свършиха добра работа само за няколко дни. Подновиха и тротоара с нови плочки и бордюри. Горещо препоръчвам!

Тодор Петров

Изключително съм доволен от работата ви. Имах голям двор, който трябваше да се асфалтира. Фирма Asfaltirane metodi group свърши страхотна работа.