Асфалтиране Методи Груп

Асфалтиране на алеи

Някои от особеностите при услуги като асфалтиране на алеи са ширината и дължината на алеята, както и местоположението й. На базата им определяме кой вид асфалтиране да приложим, дали ръчно или машинно. Настилката на алеята също е много важна. Според нас най-оптимални резултати при асфалтирането на алеи се получават тогава, когато теренът се обработи предварително и се нивелира за максимално добър наклон спрямо отводнителната канализация.

Ако се доверите на нас, ние Ви даваме гаранция за всички наши услуги. Разбира се и на ниски цени.

КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ!

Ако търсите фирма за асфалтиране сте попаднали  на правилното място.

Ние знаем, че искате да намерите най-доброто съотношение между цена и качество. Ние винаги държим ниски цени до колкото това е възможно, но това зависи до голяма степен от мястото и самата настилка, затова можете да се свържете с нас за консултация за да Ви дадем по-конкретна цена. Свържете се с нас на телефон: 0899076789.

Отзиви от доволни клиенти

Иван Иванов

Улицата на която живея не беше ремонтирана от много години. Много съм доволен от майсторите на фирмата свършиха добра работа само за няколко дни. Подновиха и тротоара с нови плочки и бордюри. Горещо препоръчвам!

Тодор Петров

Изключително съм доволен от работата ви. Имах голям двор, който трябваше да се асфалтира. Фирма Asfaltirane metodi group свърши страхотна работа.