Асфалтиране Методи Груп

Асфалтиране на двор

Ако имате голямо или малко място, което може да се асфалтира, ние мoжем да Ви бъдем полезни. Фирмата ни се занимава от много години в сферата на строителството на пътища, улици и други. Нашите професионалисти имат дълогогодишен опит в полагането на асфалт и са се доказали в услугите си. Ние винаги се стараем да спазваме сроковете и да работим качествено.

Също така предлагаме безплатен оглед на мястото, независимо къде се намирате. Извършваме асфалтиране в София, Пловдив и цялата страна

Ако изберете нашата фирма, ние Ви даваме гаранция за извършените от нас услуги: асфалтиране на дворове, улици, паркинги, малки и големи площадки и други.

КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ!

Ако търсите фирма за асфалтиране сте попаднали  на правилното място.

Ние знаем, че искате да намерите най-доброто съотношение между цена и качество. Ние винаги държим ниски цени до колкото това е възможно, но това зависи до голяма степен от мястото и самата настилка, затова можете да се свържете с нас за консултация за да Ви дадем по-конкретна цена. Свържете се с нас на телефон: 0899076789.

Отзиви от доволни клиенти

Иван Иванов

Улицата на която живея не беше ремонтирана от много години. Много съм доволен от майсторите на фирмата свършиха добра работа само за няколко дни. Подновиха и тротоара с нови плочки и бордюри. Горещо препоръчвам!

Тодор Петров

Изключително съм доволен от работата ви. Имах голям двор, който трябваше да се асфалтира. Фирма Asfaltirane metodi group свърши страхотна работа.